Aliens

Monday, 17 September 2012

OMG kau juara :0

Assalamualaikum & hellooo...~

Ahai ~ pagi tadi Seri teman "budak" kat bawah ni nak masuk pertandingan badminton.

( Nama dia Siti Salwa Binti Ahmad Fadzil )
haha, promote kawan!
ala...peringkat sekolah jer..ahak !
but, Seri nak sangat masuk acara badminton tu tapi dah penuh.
pergi sana ingat nak jadi supporter jer tup tup rezeki mari~
acara beregu pemainnya tak datang.
So, dengan excitednya Seri paksa Salwa ni jadi team.

Heh, tahniah Salwa sebab kau juara acara single !
bangga wey...nak nanges pun ade.
Sengit sangat sangat sangat ! dia semi final pun menang 30-29
yela....lawan dengan kaum cina.
masuk final dia fight dengan member cina tu pulak

Acara beregu yang Seri masuk awal-awal dah kalah so sad  :'(
hahahaha! tak pe lah..first time masuk pertandingan ni
next time Seri cuba lagi lagipun lawan dengan cina tu lagi pulak =.="

Oke, sekian ^_^v
esok nak sekolah !