Aliens

Sunday, 16 September 2012

I'm back..cuti sudah habis bro..

Assalamualaikum & hallooo.....~

Oke , dah lama tak update :)

Berlalunya bulan ramadhan , bulan syawal dan hari merdeka.
Manis pahit semua dah rasa. Masin jer belom uhuk !

Sekarang Seri tengah buat ape?
Menghitung hari nak pergi Zoo Negara !!!
Yahhhoooooo~!
eh, wait wait~ pergi Zoo tengok haiwan pun suka ke =.='
sebenarnya buat keje amal kat sana. Haha..kau ade?
Seri paling takut benda yang bersisik sisik , menjalar jalar, ape tu ?
ha, teka teki la tu...kalau pandai teka anda memang bijak !

Selain menghitung hari nak pergi Zoo , 8 oktober !
kenapa dengan 8 oktober ?
kalau anda pelajar sek.men anda mesti tahu.
Paling takut +math & Fizik  ):

Lepas Oktober , November , Disember then? haha! Akan ada Happy new year !
Jangan nak happy sangat, Seri nak ambek SPM ..

Oke, sekian ^_^v 
Moral : Jangan suka bertangguh nak study macam Seri .

2 comments:

  1. jangan lupa cuci sisik-sisik ular . hahahahaa

    ReplyDelete
  2. Eleh kau :p
    insyaallah aku cuci ular tu then aku siat kulit ular tu post laju at kau^^

    ReplyDelete