Aliens

Tuesday, 24 April 2012

Program Bitara :D

Assalamulaikum & halloo.............

21hb - 22hb baru-baru ni
 Seri join Program Ekslusif Sekolah Bitara :) *at dewan sekolah jer

Memang enjoy ! first time Seri sayang akak fasilitator dalam program macam ni
mungkin sebab jumlah peserta sikit. Dalam 50 peserta.
Peserta yang join program ni  :

>2 kelas terpilih dalam tingkatan 4
> 2 kelas terpilih dalam tingkatan 2 

Malang nya ramai tak nak join program ni sebab dorang pikir
 tak syok !
 kacau hari Ahad dorang !
nak buat homework !
ade kelas tusyen !

Hadoooyaaiiiii~~ 

So, cikgu pening kepala..cikgu open kat kelas lain.
kalau tak mana sampai 50 peserta.
kesian cikgu bajet nak 100 peserta.

Program ini dijalankan oleh UPSI
Seri jadi ketua kumpulan.
Masa cabut nama kumpulan target nak nama kucing ! tapi dapat KATAK


Haha...member group oke....dorang beri kerjasama.
alhamdulilah :)

Trademark group Seri ?

K.A.T.A.K ~ Katak ! ong kedek kedek :)


Sweet memory
oke sekian ^_^ v

Tuesday, 10 April 2012

Kem Pengakap !

Assalamualaikum.............

Rindu tak ? hee~

Baru-baru ni Seri pergi ke kem pengakap di Jabatan Pertanian Hulu Selangor
hehe....nak dapat kan lencana kat bawah ni !


Lencana Kemahiran.. :)

3 hari 2 malam Seri kat sana
first time Seri tidor  dalam khemah yang rosak zip = =''
adoi~ nak tutup pintu  khemah pon pakai pin kawan !
malam pertama asyik kena gigit jer ngan serangga ape tah
malam kedua tak terasa mungkin penat sangat...tido jer la :)
tapi best tidor kat khemah "berdaulat" tu berdua jer , sejuk mehh~

Yang sadis nya....kat sana tak ada air !!!
hanya untuk berwuduk jer
ngade ngade ?
hello !
1 ) kalau tak bersih diri tak sempurna lah solat
2 ) semua tandas hancing !

oke oke....yang best nya Seri dapat belajar Kawad Tongkat !
12 step ! jenuh la nak ajar kawan-kawan kat sekolah nanti

Bila dah jadi Pengakap Remaja ni payah cikit
semua kena betol sebab Pengakap junior mesti Wahhhhh !! hebat nya !! at kitaorang


-The end -




Thursday, 5 April 2012

Forum :)

Assalamualaikum........


Siapa kata budak pelat R tidak boleh bersuara ?
 tidak boleh memasuki mana-mana pertandingan yang memerlukan percakapan ?
takot di Booooo~ ? 

HAHAHA ! 

Masa muda-muda dulu Seri selalu down
sebab Seri pelat. selalu kena ejek T,T

Forum :) 
Semalam Seri pergi SEMESCO wakil untuk ber forum
perggghhhh ! 11 sekolah dalam Hulu selangor ni yang bertanding
Hebat = ="




Sebelom giliran kteorang bukan main relaks lagi....maklum la dapat gilran nombor 8 :)




Walaupun tak menang  tapi kami redha~
Pengalaman pertama:)

Mungkin tak adil bagi kami sebab hari isnin kami baru jer buat teks ucapan
selasa berlatih & menghafal
rabu seawal awal pagi dah bertolak..
Mana tak dalam kereta kitaorng berlatih lagi = ="

Alhamdulilah...kami boleh lakukan dengan baik although tak puas hati lagi 




Peace ~!!! ni mse nak balik dah
disebalik muka-muka ni kami sedih sebenarnya :)
kat sana dapat jugak jumpa kawan-kawan lama !


# perasan tak ayat Seri kali agak skema ! pengaruh Forum ahaks ^_^ v