Aliens

Monday, 17 September 2012

OMG kau juara :0

Assalamualaikum & hellooo...~

Ahai ~ pagi tadi Seri teman "budak" kat bawah ni nak masuk pertandingan badminton.

( Nama dia Siti Salwa Binti Ahmad Fadzil )
haha, promote kawan!
ala...peringkat sekolah jer..ahak !
but, Seri nak sangat masuk acara badminton tu tapi dah penuh.
pergi sana ingat nak jadi supporter jer tup tup rezeki mari~
acara beregu pemainnya tak datang.
So, dengan excitednya Seri paksa Salwa ni jadi team.

Heh, tahniah Salwa sebab kau juara acara single !
bangga wey...nak nanges pun ade.
Sengit sangat sangat sangat ! dia semi final pun menang 30-29
yela....lawan dengan kaum cina.
masuk final dia fight dengan member cina tu pulak

Acara beregu yang Seri masuk awal-awal dah kalah so sad  :'(
hahahaha! tak pe lah..first time masuk pertandingan ni
next time Seri cuba lagi lagipun lawan dengan cina tu lagi pulak =.="

Oke, sekian ^_^v
esok nak sekolah ! 

Sunday, 16 September 2012

I'm back..cuti sudah habis bro..

Assalamualaikum & hallooo.....~

Oke , dah lama tak update :)

Berlalunya bulan ramadhan , bulan syawal dan hari merdeka.
Manis pahit semua dah rasa. Masin jer belom uhuk !

Sekarang Seri tengah buat ape?
Menghitung hari nak pergi Zoo Negara !!!
Yahhhoooooo~!
eh, wait wait~ pergi Zoo tengok haiwan pun suka ke =.='
sebenarnya buat keje amal kat sana. Haha..kau ade?
Seri paling takut benda yang bersisik sisik , menjalar jalar, ape tu ?
ha, teka teki la tu...kalau pandai teka anda memang bijak !

Selain menghitung hari nak pergi Zoo , 8 oktober !
kenapa dengan 8 oktober ?
kalau anda pelajar sek.men anda mesti tahu.
Paling takut +math & Fizik  ):

Lepas Oktober , November , Disember then? haha! Akan ada Happy new year !
Jangan nak happy sangat, Seri nak ambek SPM ..

Oke, sekian ^_^v 
Moral : Jangan suka bertangguh nak study macam Seri .