Aliens

Tuesday, 10 April 2012

Kem Pengakap !

Assalamualaikum.............

Rindu tak ? hee~

Baru-baru ni Seri pergi ke kem pengakap di Jabatan Pertanian Hulu Selangor
hehe....nak dapat kan lencana kat bawah ni !


Lencana Kemahiran.. :)

3 hari 2 malam Seri kat sana
first time Seri tidor  dalam khemah yang rosak zip = =''
adoi~ nak tutup pintu  khemah pon pakai pin kawan !
malam pertama asyik kena gigit jer ngan serangga ape tah
malam kedua tak terasa mungkin penat sangat...tido jer la :)
tapi best tidor kat khemah "berdaulat" tu berdua jer , sejuk mehh~

Yang sadis nya....kat sana tak ada air !!!
hanya untuk berwuduk jer
ngade ngade ?
hello !
1 ) kalau tak bersih diri tak sempurna lah solat
2 ) semua tandas hancing !

oke oke....yang best nya Seri dapat belajar Kawad Tongkat !
12 step ! jenuh la nak ajar kawan-kawan kat sekolah nanti

Bila dah jadi Pengakap Remaja ni payah cikit
semua kena betol sebab Pengakap junior mesti Wahhhhh !! hebat nya !! at kitaorang


-The end -




No comments:

Post a Comment