Aliens

Tuesday, 24 January 2012

Holiday ke? -.-'


Assalamualikum...aloooooha! hawai gitu......ahaks!
lame nya x post..huhu..
Aku tak berapa nak gemar bila cuti panjang ni !
kenapa? *nada  terharu  
"terima kasih cikgu...cikgu memahami saya dan kawan  seperjuangan  saya yang lain"
Give them a big clap !! wooooowaaaahhh!
 I say la...8 homework ! 

OKE STOP! kebudakan jer...ahaks !

~lalalalalalalalalalalalalalalalala~

Aku baru jer balik dari kampung...hehe..best taw !
Kampung aku kat Taiping, Perak..Pendalaman cikit..
Bukan selalu aku balik kampung. Agak la 4 kali dalam setahun. 
Agak kelam kabut la aku pack baju.
mana tak nya, balik dari kenduri akak kawan aku terus balik kampung.
pack jer  baju yang ada depan mata.

Aku pergi dengan family nek 2 kereta. Kereta gen2 oren dan Vios putih..
Aku naik ngan abng2 aku. Ada GPS pon sesat.
Entah cerut mana kitorang sesat. Aku suh tanya orang tak nak. adoi~

Ikot sangat GPS  kitorang masuk sekolah rendah ape tah..
ni bukan GPS ni GBS ! *oh geng geng bas sekolah ~
Sepanjang aku sesat aku jumpa macam2 haiwan kat tepi jalan....monyet, kambing, lembu...bla bla~

Punca sesat nya....salah masuk simpang...huh, pening aku duk dalam kereta. 
Jalan macam ular kena palu ....bawak laju pulak.

Setiba nya kat destinasi yang patut dah lama tiba. 
aku nampak mak aku ngan adik beradik lain 
Dah baring baring dah.....untung la...

3 hari 2 malam ! best...air sejuk meh...

~nga nga nga nga nga nga nga nga nga nga nga nga nga nga nga~

Pukul 6 petang tadi aku dah sampai kat rumah...
And start esok aku nak siap kan homework aku !!!

ike ike go go...and GO !!!!




No comments:

Post a Comment