Aliens

Tuesday, 21 February 2012

si buah hati pengarang jantung hati ku ! :p

Assalamualaikum.....

Haha...tajuk nak hebat jer...
aku ada kucing ...engkau ada *poyo jap !

K....ini comot. dye betina paling gangster kat belakang rumah.
tak payah berebut makanan mesti kucing lain dah offer makanan kat dia.
umur? entah..nenek dah dia ni tapi still cun !



oke...kat bawah ni anak makhluk kat atas ni
nama dia koko(jantan) ...ahaks! lahir bulan 7 tahun lepas
masa kelahiran dia aku rasa menunggu cucu aku nak bersalin pon ade


hahaha...kelakar jer gambar kat atas ni.
oke...gambar kat bawah ni kucing angkat aku.
ayah aku ambek dia kat pejabat beliau.
masa mula-mula dapat..bau nya memang melekat la !
busuk....bau stor~

nama dia kengkang@snowbell...(jantan)
why kengkang?
sebab...masa mule-mule dapat dia kecik lagi...jalan macam kotak !
bontok besar :p
mulut dia paling merdu masa kebulur..


yang paling garang? mesti la yang atas sekali ! nenek kan..dah tua..
anak nya pon lebih kurang =.=

Aku tak kesah tercalar atau berdarah tangan aku waktu jaga dorang..
hehehe...dah besa..






2 comments:

  1. haha! kengkang. dia la kot yg aku gelakkan dulu. comel je jalan xD

    ReplyDelete
  2. haha...sume orang ingat dia ! ahh~ jeles :D
    sekarang "dia" dah pandai cat walk cikit
    abng dia ajar

    ReplyDelete