Aliens

Monday, 12 March 2012

Pengalaman semanis tart Cherry ;)

Assalamualaikum........

Yeahhhhh!~
Fun but tired?
tak tired sangat pon :)

Hari ni aku hang out dengan kawan-kawan p Rawang !
huh, aku, fara and awa
naik satu kereta menuju ke KTM Rawang..
nak buat ape? menunggu kawan-kawan yang lain la..
agak la dalam 45minit kitorang tunggu =.=

Yang korang pulak happy jer dalam KTM tu





Motif hang out ni nak lepaskan rindu kitorang kat minah ni


psst psst...budak SESERI u know ;)

Haha...kawan-kawan aku yang lain bukan kemain bergaya p hang out


mana aku? tu ha....yang pakai pashmina hitam, baju pink tengah pegang beg pink uh!
Ascending rite ;)


dari kiri 

Aqilah :    phewit~ comel tak saya?    *sememangnya anda comel 
Suraya & aku : Peace~!!   *hidup simple jer..
Shazleen : Ayu tak saya..?   *awak nampak matang 
Farah :      Tengok, saya baru dalam dunia shawl  *chaiyok !!!
Salwa :      Saya model makanan, Auummm!!   * nak cikit !!!












No comments:

Post a Comment