Aliens

Tuesday, 6 March 2012

Fuuuuuuuuu~

Assalamualaikum...........

Lama nya tak post :)
Kali ni aku nak cite la pasal facebook..

Aku tak suka la kalau girls and  boys 
meng upload  gambar berlambak lambak kat facebook
pastu bila kawan-kawan comment

''Sayang....awak comel sangat ! <3 ''

Si empunya badan says..~

" hehe..dear, awak lagi lagi comel ! thanks ea :* "

then? bla bla bla~ puji sesama sendri..



hey, kalau dapat pujian terima jer la...
eh, aku dengki? aku tak secantik ko so, shut up ?
NO NO NO~ 

Kalau cantik mesti ko upload..tak kan yang buruk-buruk nak upload kan..
aku tulis kat blog ni..bukan untuk someone
cuma nak luah kan jer...
ye...aku tahu cara ko nak hargai orang puji ko dengan puji dia balik
oke...aku paham :)

No comments:

Post a Comment