Aliens

Wednesday, 14 March 2012

Ohsom Day :D

Assalamualaikum..........

Genting Highland <3
dah lama kowt tak main outdoor game
Gila sejuk ! melayang duit aku beli handglove

Pergi dengan sape?
ni ha :


Saudari ibu :)
41 tahun


Dari kiri :

Saudari Ain dan Saudari Seri :)
9 tahun , 11 tahun 



Thanks Badut..bagi bunga dan love yang cantik ni <3


Syok gila dapat makan pizza time sejuk :)
yang aku pegang tu nama nya PoPo ~
dapat hadiah masa main permainan 

Bertolak pukul 1.30p.m sampai rumah pukul 8.40p.m
memang enjoy larh ! tapi lagi best kalau ade member
tapi dengan family dapat jugak beli something tanpa guna duit sendiri rite ;)
seperti tadi ibu aku belanja beli kasut !

Untuk 2 adult 2 children kat outdoor ni harganya RM 153
tapi kalau nak indoor and outdoor RM 200
Adult : RM 66
Chidren : RM 45
*promosikan pulak >.<








No comments:

Post a Comment