Aliens

Sunday, 18 December 2011

Sorry :'(

Assalamualikum..
kenapa aku rasa sayu sangat lepas lawat blog dia.
ye..dulu kitaorng  kawan dan lost contact macam itu jer..
aku rasa bersalah sangat. Em..ade jugak muzik background nya.. sedih tahap gaban  pulak..

Wey, aku minta maaf. kalau ko rasa post ini cerite pasal ko.
Aku doa kan ko dapat result PMR lulus dengan cemerlang. Ala...budak macam ko mesty 8A k
And tolong sampai kan kat classmate ko tu yang aku nak minta maaf jugak.
Aku menyesal ape yang aku dah buat at korang.

hehe....dah dah keep smile ^_^
*kawan kem pengakap

No comments:

Post a Comment